Attraksjoner

 Treff per side  Laster
­
­

Viser 1-10 av 10 treff

Galleri Ask er et kommunalt drevet galleri for samtidskunst i idylliske Åsgårdstrand. Galleriet er sesongåpent med varierende utstillere i perioden april til oktober. Åpent lørdag og søndag kl. 12-16....

Les mer

Velkommen til lyse, trivelige lokaler, åpent keramikkverksted, butikk og billedgalleri.

Les mer

Velkommen til vakre Karljohansvern og galleriet som hver måned har en ny gjesteutstiller i tillegg til de faste utøverne.

* Kirsti Freding - skinn- og lærprodukter
* Trone Stormer - formgiver, kerami...

Les mer

Gamle garasjer er gjort om og har fått helt nytt liv. Rundt et solrikt torg finner du nå små verksteder, galleri, småbutikker og en sjarmerende kafé.

Et sosialt møtepunkt på Karljohansvern. Vi tar "n...

Les mer

Eidsfoss' historie handler om jernet og menneskene, teknologien og naturen.  På jernverksmuseet får man servert historien og se resultatene: Imponerende jernovnskunst fra 1700- og 1800-tallet, samt so...

Les mer

Kihlegalleriet holder til ved siden av Apenesgården på nordsiden av Horten sentrum. Maleren Harald Kihles kunst og litteratur er grunnlaget for Kihlestiftelsen og galleriet. Kihle er en annerkjent norsk kunstner og hans kunst har bl.a fått plass på det kongelige slott.

Les mer

Lokalhistorisk senter har et utrolig flott museum knyttet til nær fortid. Det kommer stadig nye utstillinger som omfatter Hortens historie og næringsliv.

Les mer

© Midgard historisk senter

Midgard historisk senter ble åpnet i år 2000 med formål å formidle Vestfolds rike vikingtidsarv.

Les mer

Stallen Galleri: Billedkunst og kunsthåndverk

Les mer

Åsgårdstrand var opprinnelig en selvstendig bykommune, kjent for å ha kunstnere og badegjester fra hele landet. I dag er det mange som hevder at Åsgårdstrand er den nordligste Sørlandsbyen på vestsiden av Oslofjorden.

Les mer

Powered by tellUs
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.